Veckans lunch


Vi älskar att laga mat ifrån grunden och letar fram bra råvaror som gör att smakupplevelse och kvalitet går hand i hand. Passa på att ta kaffet på maten i någon av våra soffor eller fåtöljer och har ni tur så kanske det finns något sött till. 

Vecka 48


Måndag

Kycklingfilé i dragonsås, serverad med rostad potatis.

Panerad kummel med remouladsås & kokt potatis.


Tisdag

Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt & kokt potatis.

Ugnsbakad fisk i basilikasås, serverad med kokt potatis.


Onsdag

Schnitzel med vitlökssmör, serverad med potatismos.

Fisk- och skaldjursgratäng med potatismos.


Torsdag

Högrevsgryta med champinjoner & syltlök, serverad med kokt potatis.

Gubbrörebakad torsk med skiratsmör & kokt potatis.


Fredag

Helstekt fläskfilé med potatis- och rotfruktsgratäng.

Ugnsbakad fisk med citron- och apelsinsås, serverad med kokt potatis.


Veckans vegetariska 

Kikärtsbiffar med kall örtkräm.