Event

Här presenterar vi det som kommer hända på Mastmagasinet både smått och stort. Vi är oerhört tacksamma att tillsammans med Jazz i Lusasken, Kristinehamns Bluesförening och Varnan Vis & folkmusikförening kunna erbjuda en stor variation av uppträdanden i vår anrika konsertmiljö. Till detta lägger vi egna  evenemang för att få en så bred och mångfaldig musikscen som möjligt.

Är det något vi brinner för så är det event oavsett om det är konsert, standupp eller bröllop. 

Tveka inte om ni behöver hjälp med en catering, födelsedagsfest eller konferens. Vi har både lokaler och mobila lösningar.Här nedan ser ni allt som händer på Mastmagasinet 

Teamet....

18 november


Fredagar hos oss betyder att det är Taco buffé och musikquiz och så även denna fredag. Tacon finns uppdukad 17-20 och quizen startar 20:00. Kvällen leds av superprofset Johan Elander som tar sig tid ifrån sin vardag där han både skriver eget och spelar covers. Han är van att både underhålla på privata tillställningar, företagsevent eller afterski i alperna...glöm inte pjäxorna ifall att det dyker upp ngn klassisk afterskilåt....


19 november


Nattklubb med DJ Micke och Club 43 som utlovar en kväll med både vinyl och tillbakablickar. Vi vågar påstå att E-type och U-96 kommer att pumpas i högtalarna.


24 november


Den grekiske gitarristen Tassos Spiliotopoulos har skapat sig ett namn som en av de mest spännande nya rösterna på världens jazzscener. Spiliotopoulos har beskrivits som en musiker som tillför något nytt till jazzen med sina melodiska kompositioner och sitt energiska, nervkittlande gitarrspel. Under sina tolv år i London har han samarbetat med några av Storbritanniens mest hyllade jazzmusiker och medverkat i en mängd kritikerrosade album. Samtidigt har Spiliotopoulos upprätthållit ett hektiskt turnéschema och presenterat sin blandning av modern jazz, grekisk folkmusik, flamenco, blues och fusion i över femton länder i Europa, USA och Asien.
Spiliotopoulos har gett ut tre verk i sitt eget namn, det senaste, ’In The North’ blev på sätt och vis hans första samarbete med svenska musiker.


Tassos Spiliotopoulos - gitarr
Jonas Knutsson - saxofon
Robert Erlandsson - bas
Filip Fjällström - trummor

25 november


Här kan vi nu äntligen stolt presentera årets största händelse som är våra omåttligt populära julbord med dinnershow. För er som hade möjligheten att få en plats förra året så säger vi grattis. Lovorden kring maten och upplevelsen levde varmt i våra hjärtan länge. Nu är vi så glada att kunna erbjuda samma koncept i en ny lokal dår också fler kan delta samtidigt. Vi säger bara hjärtligt välkomna att boka en plats om det finns kvar.